Rätt klädd för hundaktivitet

När man skaffar en hund kommer man snabbt att inse att man vackert får gå ut oavsett hur vädret är utanför. Hunden behöver rastas och motioneras oavsett om det regnar, är soligt eller snöar. Men med rätt kläder blir det desto roligare.

Bra och praktiska plagg

Med praktiska friluftskläder är du både snyggt och praktiskt klädd för utevistelse. Plaggen ska vara sköna att röra sig i och det är en stor fördel om de också är väldigt hållbara.

Rätt klädd för jakt

Många gillar att jaga med sina hundar. Men för att dagen i skogen ska bli rolig behöver man vara bra klädd. Riktiga jaktkläder är förstås bra och de bör vara i en naturlig färg som inte upptäcks så lätt av de vilda djuren. Se till att du klär dig för alla väder. Det kan nämligen förändras under dagen.

Bra kläder gör promenaden roligare

Hunden behöver gå promenader flera gånger varje dag Om du ska ut och gå när det regnar är bra regnkläder betydligt smidigare än att hantera ett paraply. Tänk också på vintern. När det är riktigt kallt ute och hunden behöver gå långt kan du ha nytta av både tjockare jacka, täckbyxor, mössa och ett par bra vantar. Glöm inte heller att se över vad du har för skor. Lågskor är varken praktiska eller sköna i snö och regn.

marinate